Перемога неминуча! Настане мир. Все буде Україна!  

Святковий день

Свято Вітру

Джмелик, Книжечка, Пензлик і Нотка радо запрошують усіх дорослих та малят на Свято Вітру! Тут буде весело і цікаво всім, адже на гостей чекають розваги, музика, загадки, пісні й танці. Ласкаво просимо зазирнути на це незвичайне пізнавальне свято (публікуємо фрагмент). Чому незвичайне? Таж його головного героя неможливо побачити, можна тільки...

Пензлик запрошує дітей до посудини з мильним розчином.
Усі починають пускати мильні бульбашки.

Джмелик

З пінкою такою

граються всі діти,

А роздути бульбашки

допоможе вітер.

Нотка. Про дружню зустріч вітерцю з мильною піною та їхні дивні бульбашки заспіваємо у пісні, яка так і називається — “Бульбашкова”.

Діти співають пісню “Бульбашкова” (див. додаток), звертаючи увагу на точність виконання прийому глісандо та доповнюючи спів виразною мімікою і рухами. Найстараннішим співакам можна запропонувати на приспів видувати мильні бульки.

Книжечка. Як весело грається вітерець із піною!..

Порадувати малечу яскравим святом, допомогти дізнатися більше про довкілля, здивувати, розважити, звеселити допоможе сценарій на сторінках друкованої версії журналу “Джміль”. До зустрічі на Святі Вітру!








<< До змісту номера («Джміль» № 4 /2014)

Залиште адресу своєї електронної пошти, і ми повідомимо вас, коли на сайті з'являться нові публікації та електронні додатки для завантаження.

Email: